top of page

Begeleiding van groepen, geven van presentaties

Ben je werkzaam vanuit een zelfstandige (hulpverleners)praktijk en ga je workshops/trainingen/ presentaties/lezingen geven en heb je daar geen ervaring  mee, dan zoek je mogelijk ondersteuning in:

*Persoonlijk leiderschap: grenzen aangeven, uit het dramadriehoek van redder-slachtoffer-dader blijven, goed voor jezelf zorgen, assertiviteit, goede schriftelijke en mondelinge communicatie.

*Hoe ga ik om met groepsprocessen,  hoe bouw ik een workshop/lezing/ training op, en hoe presenteer ik mezelf daarin.

Dan kan ik je wellicht helpen.

Ik ben reeds 13 jaar docent/trainer in opleidingen en trainingen over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en verzorg workshops over de maya-wijsheid en heb veel ervaring in het werken met groepen, de opbouw van les/workshopprogramma’s en in persoonlijk leiderschap & communicatie.

Ik vind het leuk om mijn passies, persoonlijk leiderschap en werken met groepen, met jou te delen. En om presentaties te geven over de natuur, leiderschap, mayawijsheid etc. 

Bij deze een voorbeeld van een lezing die ik heb gegeven op 22 november 2017 voor ICM, een trainings- en opleidingsbureau, over de natuur als spiegel voor ons. 

Heb je interesse, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

bottom of page