top of page

Over Maud

Mijn naam is Maud Litjens, ben 59 jaar en heb 3 passies; de natuur, blijmoedig door het leven gaan en (het verwerven van) (levens)wijsheid! De natuur geeft me stilte en vitaliteit en brengt me bij mijn kern. Ik woon in het Drenthse Aa natuurgebied, dus ik ben een gezegend mens!

Ik ben veel bezig met het levensritme en de wijsheid van de natuur en ook van de natuurvolkeren, zoals de maya's en hun circulaire tijd, de keltische jaarcyclus etc. Ook zoek ik de diepgang en verbondenheid met 'Al-dat-is'. Dit met een gezonde dosis nuchterheid, luchtigheid en humor!

Mijn zielsverlangen in dit leven is: 

'Leven in diepe verbinding met mezelf en het vervullen van mijn levensmissie!'

Vanuit dit verlangen raak ik graag de harten van andere mensen om nog meer in contact met hun eigen natuur te komen.

 

Ook maak ik graag muziek; zang onder begeleiding van drum en andere instrumenten; native songs en andere liederen die je makkelijk kunt meezingen. (singalong songs)

 

Ik werk zelfstandig, en ook samen met anderen als dat zo uitkomt, ieder vanuit haar/zijn eigen deskundigheid en passie. 

 

Al vele jaren ben ik actief bezig met maya wijsheid in de vorm van workshops en trainingen die ik volg en geef. Ook op shamanistisch vlak ben ik, opgeleid vanuit o.a. het Arthur Findlay College in Engeland, (bege)leider bij ceremoniën en drumcirkels, maanmeditaties, zweethutten, hunebedactivaties, seizoensvieringen enzovoorts.

Sinds een aantal jaar heb ik me ook verdiept in de systemen van de Human Design en de Gene Keys, die ook weer een enorme aanvulling zijn op mijn leven en in mijn coaching. 

bottom of page