top of page

Coaching

De Rode Draad in mijn leven, mijn zielsverlangen, is 'Leven in diepe verbinding met mezelf en het vinden en leven van mijn levensmissie'. 

Sinds ik me bewust ben, ben ik al op zoek naar:

-Wie ben ik?

-Hoe wordt ik de beste versie van mijzelf?

-Wat wil ik? Wat is mijn levensmissie?

-Hoe krijg ik voor elkaar wat ik wil/waar ik naar verlang?

Kortom; hoe leef ik het leven wat het dichtst bij mij(n kern) past. 

Dat is een hele zoektocht (geweest) met veel vallen en gelukkig ook steeds weer opstaan. Vele mensen en boeken, trainingen en opleidingen en therapieën hebben daarbij geholpen en steeds meer puzzelstukjes pasten in elkaar.

Ik zeg nooit 'dat ik er al ben', want er valt altijd wat te sleutelen en elke dag ga ik weer op ontdekkingsreis, maar het lukt me steeds meer/vaker om lekker in mijn vel te zitten en het leven te leiden wat ik wil leiden. Ik ben van lijden naar leiden gegaan ;-) 

Heb jij ook een verlangen jezelf beter te willen leren kennen en/of het leven te leiden dat beter bij jou past, neem dan eens contact met me op. Uiteraard vrijblijvend, want een wederzijdse klik is belangrijk.

Ik maak gebruik van de kennis en wijsheid van de Human Design, Gene Keys, Westerse Astrologie, Numerologie en Maya-wijsheid en van een aantal vormen van shamanisme (en wat NLP vormen). En ik werk graag vanuit de Stilte, want tussen de woorden, daar gebeurt het!

Durven we te duiken in de grote donkere leegte van ons bestaan, want daar liggen de parels en zijn de eerste sprankels van Licht. 

2021-03-20 12.59.43-1.jpg
bottom of page